Surpriză uriașă în cazul lui Ronaldo; Acesta ar urma să ajungă la o echipă din Italia

Autor: , in Sport / 3 iulie, 2018, 14:05

Aventura lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid se încheie după 9 ani. Aşa susţin atât jurnaliştii din Spania, cât şi cei din Portugalia şi Italia. Ruptura dintre CR7 şi gruparea de pe Bernabeu este totală, iar fotbalistul de 33 de ani ar urma să plece la Juventus.

Tuttosport scrie azi pe prima pagină despre finalul erei Ronaldo la Real Madrid. „Ruptura e totală”, titrează italienii, care anunţă că, după eliminarea Portugaliei de la CM, transferul lui Ronaldo a redevenit principalul subiect în ceea ce o priveşte pe Real. Conflictul dintre CR7 şi Perez a escaladat şi nu mai există cale de întoarcere.

A Bola explică azi că Juventus a negociat deja cu fotbalistul portughez, pe care l-ar fi convins să semneze, potrivit Digisport.ro.

De cealaltă parte, presa din Italia anunţă că există doar 3 cluburi în lume care şi-l pot permite pe Ronaldo în acest moment: PSG, Manchester United şi Juventus. Jurnaliştii din „Cizmă” sunt convinşi că „Bătrâna Doamnă” este viitoarea destineţie a lui Ronaldo. Relaţia excelentă dintre torinezi şi agentul Jorge Mendes este principalul atu al lui Juve în cursa pentru semnătura portughezului.

Spaniolii de la Marca au scris, în această dimineaţă, că cele două părţi s-ar fi înţeles şi asupra detaliilor mutării. Astfel, Juventus e dispusă să ofere pe Cristiano Ronaldo 120 de milioane de euro, iar jucătorului torinezii îi oferă un contract până în 2022 și un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

„Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, l-a sunat de mai multe ori pe Cristiano, care va împlini 34 de ani în februarie, iar conexiunea este totală. Nu banii sunt cei care îl mişcă pe Ronaldo, ci respectul. Juventus a pus Torino la picioarele sale, nu vede în niciun fel presupusul declin şi i-a prezentat o nouă provocare într-un fotbal atât de competitiv şi profesionalizat precum cel italian: provocarea de a câştiga Champions League în tricoul bianconero”, scrie Marca.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X