Spania, echipă deja eliminată de la Campionatul Mondial de fotbal, este selecționata cea mai ofensivă de la turneul final, în timp ce Rusia, naționala care a trimis acasă „Furia Roja”, are cea mai bună defensivă.

Potrivit statisticilor de la Cupa Mondială, Spania și-a creat 288 de atacuri în cele 4 meciuri din Rusia și a avut 3120 de pase, fiind lider la aceste capitole.

De cealaltă parte, Rusia, care e eliminat Spania în optimi, are cea mai bună apărare, cu 196 de recuperări.

Belgia și Brazilia, care se vor întâlni în sferturile de finală, au avut cele mai multe ocazii de poartă, fiecare cu câte 77 de șuturi. Belgienii sunt lideri detașați și la numărul de goluri marcate, având 12 până acum, față de 9 înscrise de Anglia și Rusia.

Neymar, Ronaldo și Messi – cei mai ofensivi

Brazilianul Neymar este jucătorul cel mai ofensiv de la turneul final. El a șutat de 24 de ori la poartă și de 12 pe cadrul porții, fiind urmar de Ronaldo, cu 21 de șuturi, și Leo Messi, cu 17.

Mexicanul Guillermo Ochoa este lider detașat printre portari, el apărând 25 de șuturi în cele 4 apariții. Pe poziția a doua este danezul Kasper Schmeichel, cu 21 de intervenții. Rusul Igor Akinfeev, cu 14 șuturi apărate, este pe locul 3.

Jucătorul care a alergat cel mai mult este Christian Eriksen. Mijlocașul danez a acoperit aproape 52 de km în meciurile jucate în Rusia.

Iar cel mai bun pasator până acum este spaniolul Sergio Ramos, care are 485 de mingi trimise care și-au atins destinatarul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here