Candu atacă opoziția extraparlamentară, după suspendarea finanțării UE. Reacția Maiei Sandu

Autor: , in Politic / 9 iulie, 2018, 13:40

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, atacă opoziția extraparlamentară, declarând că nu merită să ajungă la guvernare, după ce Parlamentul European a adoptat, săptămâna trecută, o rezoluție prin care suspendă suporturile financiare destinate țării noastre.

Candu declară că, în ziua votării rezoluției, lidera PAS, Maia Sandu, dar şi preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, ar fi insistat pe adoptarea acesteia și s-ar fi bucurat „foarte mult” de asta.

„După o astfel de atitudine, aceşti indivizi nu merită să ajungă să guverneze ţara”, a spus Andrian Candu în cadrul unei emisiuni de la Prime TV.

De partea cealaltă, lidera PAS, Maia Sandu, spune că guvernarea condusă de Partidul Democrat din Moldova (PDM) a făcut exact asta cu primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase.

„Ce a spus Andrian Candu, că nu merităm să venim la guvernare, ei tocmai au făcut asta în cazul domnului Năstase. Tocmai nu l-au lăsat să vină la conducerea Chişinăului şi au făcut acest lucru în mod abuziv”, a declarat preşedinta PAS.

Amintim că, săptămâna trecută la propunerea Grupului Partidului Popular European, Parlamentul European a adoptat o rezoluţie prin care recomandă Comisiei Europene să suspende orice plăţi prevăzute pentru Republica Moldova și cer autorităților de la Chișinău validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase, dar și o investigație clară privind furtul miliardului de dolari din sistemul financiar-bancar moldovenesc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Am impresia că PLDM luptă cu poporul! permanent face tot posibilul ca să fie mai rău – să nu fie acordat ajutor, să nu fie pensii și salarii!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X