Celebritatea vine cu un preț: tatăl lui Michael Jackson l-ar fi castrat chimic pe acesta, pentru a-i menține vocea subțire

Autor: , in Cultură/Media / 13 iulie, 2018, 12:06

Michael Jackson a fost castrat chimic când era copil, decizia aparținându-i tatălui său, Joe Jackson, care a decedat recent.

Afirmațiile au fost făcut de fostul medic al super-starului, care a făcut doi ani de închisoare pentru că i-ar fi administrat artistului o doză prea mare de sedativ, ceea ce a dus la moartea lui Jackson, în 2009.

Conrad Murray, medicul lui Michael, a spus că Joe a fost unul dintre cei mai proști tați din istorie, potrivit The Independent.

Fostul cardiolog spune, într-un interviu recent, că Michael i-a povestit despre multele suferințe pe care le-a îndurat când era copil, din cauza tatălui său.

Conrad a spus că faptul că „a fost castrat chimic pentru a-și menține vocea subțire este inaceptabil”.

Medicul a mai adăugat că speră ca „Joe Jackson să își găsească mântuirea în iad”.

Conrad a mai vorbit despre suferințele timpurii îndurate de Michael în cartea sa, lansată în 2016, This Is It! The Secret Lives of Dr Conrad Murray and Michael Jackson, în care îl acuza pe Joe că și-a forțat fiul să primească injecții cu hormoni, pe când avea doar 12 ani, pentru a scăpa de acnee și a-și menține celebra voce subțire.

Deși nu este sigur când a fost făcut filmul documentar cu dezvăluirile lui Conrad, acesta a apărut la câteva zile după ce Joe a murit de cancer la pancreas, la vârsta de 89 de ani.

Michael a vorbit despre copilăria sa dificilă pe care a petrecut-o cu tatăl său Joe în documentarul din 2003, Living with Michael Jackson. 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Dacă lui Plahotniuk în copilărie i s-ar fi dat hormoni acesta astăzi n-ar fi devenit UZURPATOR!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X