(VIDEO) Filmul „Mission: Impossible – Fallout” a avut premiera mondială la Paris

Autor: , in Cultură/Media / 13 iulie, 2018, 11:15

Filmul „Mission: Impossible – Fallout”, al şaselea opus al francizei cinematografice „Missiune: Imposibilă”, în care actorul Tom Cruise a executat un salt cu paraşuta dintr-un avion aflat la altitudinea de 7.600 de metri deasupra Parisului, a avut premiera mondială joi seară în capitala Franţei, informează Reuters.

Lungmetrajul „Mission: Impossible – Fallout” spune povestea unei misiuni militare care nu se desfăşoară conform planurilor. Agentul Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, este urmărit de asasini şi de foşti aliaţi în timp ce încearcă să împiedice o organizaţie teroristă care intenţionează să provoace o catastrofă globală.

Actorul Tom Cruise, renumit pentru faptul că îşi face singur cascadoriile, conduce în acest film o motocicletă, fără să poarte cască de protecţie, în traficul aglomerat din proximitatea Arcului de Triumf din Paris şi pilotează un elicopter de-a lungul unor văi montane foarte înguste din Kashmir, scrie Agerpres.

Sute de fani au stat la cozi impresionante timp de mai multe ore pentru a putea să asiste la momentul în care starul hollywoodian a sosit la premiera mondială a acestei pelicule, organizată joi seară la un cinematograf aflat în apropiere de Turnul Eiffel.

Tom Cruise le-a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi la eveniment că filmările din Paris pentru acest lungmetraj au fost adeseori dificile.

„Este mereu o provocare, însă nu mi-e frică niciodată. Am ales să filmez la Paris pentru că aici este atât de frumos, este un oraş al cinematografiei”, a declarat Tom Cruise.

Actriţa Rebecca Fergusson, care revine în franciza „Missiune: Imposibilă” pentru a interpreta rolul iubitei agentului Ethan Hunt – un agent guvernamental trimis într-o misiune de distrugere a inamicilor săi -, s-a declarat bucuroasă de faptul că femeile au început să se implice şi în filme de acţiune.

„Nu ar trebui să aducem femei în filme doar pentru a avea egalitate… femeile trebuie să fie prezente pur şi simplu”, a declarat ea.

Acest lungmetraj, regizat de Christopher McQuarrie, va fi lansat în cinematografele din lumea întreagă pe 25 iulie.

Primele cinci filme din franciza „Misiune: Imposibilă” au generat împreună încasări de 2,8 miliarde de dolari în box office-ul mondial, potrivit site-ului specializat Box Office Mojo. Graţie acestor încasări spectaculoase, seria „Misiune: Imposibilă” face parte din Topul 20 al celor mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X