Încă o ,,bombă” pregătită de italieni. După Cristiano, Juventus e aproape să îl aducă şi pe Zidane

Autor: , in Sport / 17 iulie, 2018, 16:28

Juventus Torino a reuşit transferul anului după ce l-a adus pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Starul portughez a semnat un contract valabil pe 4 ani, timp înb care va câştiga 30 de milioane de euro pe sezon.

Torinezii mai pun la cale o lovitură. Astfel, fostul antrenor al lui CR7 la Real, Zinedine Zidane, ar urma să vină în conducerea campioanei Europei. Mai exact, conform celor de la Liberdad Digital, „Zizou” ar urma să semneze cu Juventus şi să devină consultant pentru actualul director de fotbal, Fabio Paratic, scrie digisport.ro.

Conform sursei citate, Zidane ar urma să se alăture celor de la Juventus în luna octombrie. Francezul a jucat la Juventus între 1996 şi 2001 şi, de-a lungul timpului, şi-a manifestat intenţia de a reveni la campioana Italiei. Totuşi, Zidane nu va interacţiona cu Massimiliano Allegri pentru a nu pune presiune pe acesta.

Alături de Cristiano Ronaldo, Zidane a câştigat de 3 ori Liga Campionilor la rând cu Real Madrid, acesta fiind trofeul pe care îl ţinteşte şi Juventus Torino în sezonul viitor.

Peste 220 de milioane de euro o costă pe Juventus, cu totul, transferul lui Ronaldo. O cheltuială uriașă care include între 100 și 112 milioane de euro pentru transferul în sine și alte 120 de milioane pentru salariul pe 4 ani primit de portughez. Totul pentru obsesia „Bătrânei Doamne” de a câștiga Champions League.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X