Chirtoacă, mesaj pentru Sandu şi Năstase după protestul lui Shor: „Poate este timpul să ne unim?”

Autor: , in Actualitate / Politic / 20 iulie, 2018, 14:30

După protestul organizat de primarul de Orhei, Ilan Shor, în faţa sediului PAS și a Platformei DA, fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, vine cu o propunere către Maia Sandu şi Andrei Năstase ca toate forţele proeuropene să se unească împotriva guvernării.

„Maia, Andrei, poate este totuși cazul să ne unim, toate partidele pro-europene, toți care suntem anti-regim?”, îndeamnă Chirtoacă.

„Plahotniuc, prin Ilan Şor şi Marina Tauber, hoţi ai miliardului, au început circul cu anti-protestele, la fel cum au facut în 2015 cu Dodon şi Usatîi, în faţa Parlamentului. Da, ei sunt ridicoli, dar au la dispoziţie o maşinărie întreagă de manipulare şi nenumărate partide şi agenţi precum Şor, Tauber, Dodon, Leancă, Ghileţchi, acum şi Ştefăniţă etc.”, a declarat Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Vineri, primarul orașului Orhei, Ilan Shor, a adus în mod organizat câteva sute de bătrâni la Chișinău pentru a protesta împotriva PAS și a Platformei DA. Motivul invocat de Shor pentru manifestația sa este că cele două partide, care organizează proteste masive împotriva guvernării în ultimele luni, ar fi împotriva magazinelor sale sociale.

Bătrânii aduși la protest sunt din mai multe localități din Republica Moldova, acetia fiind aduși în mod organizat. Câțiva martori oculari au surprins la intrarea în Chișinău dinspre Stăuceni o coloană cu microbuze în care Șor a adus cetățenii la protest. Potrivit acestora, aceștia ar fi fost recompensați și cu pungi cu cadouri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X