StarNet, compania care livrează cea mai mare viteză de internet fix din Republica Moldova

Autor: , in Actualitate / IT/Ştiinţă / 20 iulie, 2018, 16:09

Measurement Lab (M-Lab), un parteneriat între mai multe organizații de profil, printre care Open Technology Institute (SUA), Google Open Source Research și PlanetLab (Princeston University), au ilustrat clasamentul vitezei de internet fix la nivel mondial, unde Republica Moldova se regăsește pe locul 45 în lume și este lider în spaţiul CSI.

Potrivit studiului, cel mai mare operator privat de servicii de comunicaţii electronice, care a înregistrat o viteză de internet fix în medie de 4 ori mai mare, în comparație cu ceilalți operatori din Republica Moldova, este compania StarNet.

Compararea providerilor de internet fix după viteza de download

Compania StarNet se clasează pe primul loc după viteza de download, cu o medie de 20 Mbps, în comparația cu alți provideri.

Compararea ratei de Download și Upload pentru perioadele de 3 luni, 6 luni și respectiv 1 an

Compania StarNet menține o rată de peste 15 Mbps în toate 3 perioade, având cea mai mare medie de viteză de Download și upload în comparație cu alți providri de internet fix.

Conform rezumatului pentru ultimul an, StarNet menține cea mai înaltă medie de viteză de Download și Upload pentru ultimile 12 luni, care constituie 18,9 Mbps și 14,8 Mbps respectiv.

Totodată, StarNet a înregistrat cea mai mică latență, media constituind 49,92, astfel asigurând integritatea și calitatea conexiunilor în rețele.

De menționat că ediția din acest an a studiului include 200 de țări, este realizat în baza a peste 163 milioane de teste de viteză și analizează datele colectate în perioada mai 2017 – iunie 2018.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X