Campioana României și-a dat afară antrenorul după doar trei meciuri

Autor: , in Sport / 26 iulie, 2018, 15:51

Antrenorul Edi Iordănescu şi-a reziliat, joi, contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, a anunţat campioana României pe site-ul său oficial.

”În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu şi cu staff-ul său, aceştia făcând parte din vechiul proiect. Părţile şi-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relaţii şi nu au ce să-şi reproşeze, toţi cei implicaţi având singurul scop de a ajuta CFR-ul să îşi atingă obiectivele stabilite”, se arată în comunicat.

Iordănescu fusese numit în funcţia de antrenor al echipei ardelene în luna iunie, când a semnat un contract pe o perioadă de trei ani.

El ar urma să primească despăgubiri de 350 de mii de euro pentru că a fost concediat înaintea expirării contractului.

Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor).

Potrivit unor surse, noul antrenor al echipei din Gruia ar urma să fie portughezul Antonio Conceicao, care a mai pregătit-o pe CFR de două ori, în 2009 şi în 2015-2016.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X