(VIDEO) FC Barcelona, învinsă și de AC Milan

Autor: , in Sport / 5 august, 2018, 11:54

FC Barcelona reuşeşte să transfere jucători doriţi de echipele din Italia, dar are probleme când dă peste ele în amicale. Catalanii au suferit a doua înfrângere consecutivă în faţa unei formaţii de Serie A, la Internaţional Champions Cup.

La Santa Clara, în California, campioana Spaniei, învinsă acum 4 zile de AS Roma (2-4), a pierdut meciul cu AC Milan, scor 0-1. Portughezul Andre Silva a marcat singurul gol al partidei, în minutul 90+3, la capătul unui contraatac al rossonerilor, care veneau după un egal cu Manchester United (1-1, 8-9 la lovituri de departajare) şi un eşec cu Tottenham (0-1).

În ciuda victoriei, antrenorul „diavolului”, Gennaro Gattuso, a fost nemulţumit de prestaţia echipei sale, dominată clar în cea mai mare parte a meciului, în special în prima repriză.

„Am suferit şi, cu siguranţă, e un pas în spate din punct de vedere calitativ faţă de meciurile cu Manchester United şi Tottenham”, a spus fostul mijlocaş, care e convins că Andre Silva poate deveni un jucător important în noul sezon, după ce a dezamăgit în primul an petrecut în Italia: „A avut dificultăţi, dar e un fotbalist tânăr, cu potenţial de progres”.

Pentru ambele formaţii a fost ultima apariţie la International Champions Cup. Pentru catalani urmează Supercupa Spaniei, cu Sevilla, săptămâna viitoare. Trofeul se va decerna în premieră în afara ţării, partida urmând să se dispute în Maroc, la Tangier.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *