Războiul dintre Jose Mourinho şi Paul Pogba pare din ce în ce mai intens, iar viitorul francezului la Manchester United e pus sub semnul întrebării.

Presa engleză susţine că ultima declaraţie a lui Pogba, de după victoria cu 2-1 a lui Manchester United, contra lui Leicester, l-a scos din minţi pe „The Special One”.

„Sunt lucruri pe care le pot spune şi lucruri pe care nu le pot zice pentru că risc să fiu amendat”, a fost declaraţia francezului care l-a enervat pe Mourinho.

Antrenorul portughez a avut un mesaj clar pentru Pogba în vestiar în această săptămână. „Dacă vrei să pleci din nou de la Manchester, tot ce trebuie să faci este să soliciţi transferul”, i-ar fi transmis lusitanul fotbalistului în vârstă de 25 de ani, potrivit jurnaliştilor britanici.

Conflictul dintre Mourinho şi Pogba a izbucnit în timpul sezonului trecut, iar francezul a fost ţinut pe bancă în unele meciuri de antrenorul în vârstă de 55 de ani.

Cei doi au sosit în aceeaşi vară la Manchester United, în 2016, scrie Digisport.ro.

Paul Pogba, pierdut gratis de United în 2012, a fost readus de la Juventus în urmă cu doi ani pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri, şi a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului de pe Old Trafford.

Pogba a fost dorit în această vară de Barcelona, însă „diavolii” nu au dorit să-l vândă.

Francezul a jucat 89 de meciuri şi a marcat 16 goluri de la revenirea la United, în toate competiţiile, şi a marcat primul gol al noului sezon din Premier League, din penalty, în minutul 3 al partidei cu Leicester.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here