Maurizzio Sarri este recunoscut drept un fumător înrăit, spunându-se despre el că fumează în jur de 70-80 de țigări pe zi. Cu toate acestea, antrenorul lui Chelsea a făcut o dezvăluire surprinzătoare.

„Vreau să mă las de fumat un an sau doi înainte de a mă apuca din nou”, a recunoscut Sarri pentru Bleacherreport.

Declarația vine după ce, din momentul în care a ajuns pe banca lui Chelsea, italianul s-a lovit de reguli stricte în ceea ce privește fumatul. Dacă pe stadioanele din Marea Britanie fumatul este interzis, patronul londonezilor i-a transmis antrenorului de 59 de ani că nu are voie să fumeze nici măcar la antrenamente. Ba mai mult, în urmă cu aproape o lună, când a semnat contractul, Sarri a primit ordin să nu mai vină la meciuri îmbrăcat în trening. La acel moment, Sarri a venit și el cu propriile pretenții, cerându-i miliardarului rus să i se aducă mâncare din Italia pentru că cea din Anglia nu e pe gustul său.

Este cunoscut episodul în care, la meciul cu Leipzig din 16-imile Europa League, fostul antrenor de la Napoli a solicitat un spaţiu special în vestiar unde să poată fuma, iar nemţii au acceptat să-i îndeplinească dorinţa, închizând totodată și detectoarele de fum. În plus, Sarri a fost surprins, în urmă cu aproape o lună, pe tunelul de pe Stamford Bridge aprinzându-și o țigară, în timp ce era flancat de gărzi de corp.

La debutul său în Premier League, Sarri a găsit o altă metodă. Pe terenul lui Huddersfield, acolo unde Chelsea s-a impus cu 3-0, antrenorul de 59 de ani „murea” după o țigară, iar în cele din urmă nu s-a putut abține și a scos o țigară pe care a mestecat-o fără să o aprindă.

Maurizio Sarri a semnat în această vară un contract valabil pe 3 ani cu Chelsea. Astfel, fostul tehnician al lui Napoli l-a înlocuit pe conaţionalul său Antonio Conte, demis după două sezoane petrecute pe Stamford Bridge.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here