Căsuța poștală a unui lider PAS a fost spartă

Autor: , in Politic / Populare / 23 august, 2018, 15:36

Căsuța poștală a unuia dintre liderii PAS a fost spartă, reprezentanții formațiunii politice declarând că aceasta s-a făcut pentru a vedea dacă nu cumva există legătură cu serviciile secrete rusești.

„Avem dovezi că regimul a spart căsuța poștală a unuia dintre liderii PAS. (…) Cel mai „grav” lucru pe care l-au „găsit și l-au publicat online (vedeți captura de ecran din imagine) a fost o invitație la evenimentul organizat de Open Dialog”, spun cei din PAS.

„Faptul că regimul urmărește, în mod ilegal, emailurile, telefoanele și conversațiile noastre și le scurge slugilor sale pentru a face așa-zise investigații este extrem de grav. Asemenea acțiuni contravin nu doar valorilor europene, pe care cu ipocrizie le vociferează guvernarea, ci sunt mostre evidente de fraudare a alegerilor, intimidare a opoziției și instrumente specifice totalitarismului”, mai spun reprezentanții formațiunii politice.

În context, cei din PAS se întreabă dacă achitarea unui bilet pentru a participa la o conferință internațională, așa cum se procedează în cazul evenimentelor internaționale, este o crimă, iar schemele de milioane ale PD-ului și PSRM-ului – NU, atunci nu cumva putem afirma cu certitudine că am ajuns în lumea lui Orwell, într-o dictatură tot mai pronunțată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *