Dolores O’Riordan, solista grupului irlandez The Cranberries, a murit în luna ianuarie a acestui an înecată în cadă pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport al legiştilor citat de BBC și News.ro. Cântăreaţa, care avea 46 de ani, a fost găsită scufundată în cada din baia camerei ei de hotel din Londra, scrie Digi24.

Moartea sa a fost „un accident”, a spus medicul legist.

O’Riordan a murit pe 15 ianuarie după ce a băut alcool în exces, au declarat medicii la audierea din Westminster. Corpul ei nu prezenta răni sau dovezi că ar fi încercat să îşi facă rău.

„Am văzut-o pe doamna O’Riordan scufundată în cadă, cu nasul şi gura sub apă”, a spus Natalie Smart, reprezentant al politiei, care s-a aflat în luna ianuarie la locul incidentului.

Potrivit anchetei, în camera de hotel a cântăreţei au fost găsite numeroase sticle – cinci recipiente mici şi o sticlă de şampanie -, dar şi flacoane cu medicamente prescrise de medic.

Testele toxicologice au arătat că artista ingerase doar cantitatea prescrisă de medicamente, însă avea 330mg de alcool la 100ml de sânge – ceea ce înseamnă că depăşise de mai mult de patru ori limita legală (de 80mg) pentru condus.

Dolores O’Riordan s-a cazat în hotel pe 14 ianuarie. La miezul nopţii, a luat legătura cu serviciul hotelului şi i-a telefonat mamei ei în jurul oreo 03.00. Dimineaţa, la ora 09.16 a fost găsită fără viaţă în baia camerei.

Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză Dolores O’Riordan a murit pe 15 ianuarie 2018, la Londra, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări – urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie” împreună cu trupa Bad Wolves.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here