(VIDEO și FOTO) Noi detalii despre accidentul lui Dodon: În convoi se afla și un partener de chef al președintelui

Autor: , in Politic / Populare / 10 septembrie, 2018, 16:28

În convoiul de automobile al președintelui Igor Dodon, implicat în gravul accident de duminică, se afla și un controversat cetățean rus, fost deputat în duma de la Moscova și partener de chef al șefului statului.

Este vorba despre Oleg Paholkov, devenit cunoscut la Chișinău în special după ce a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu un chef pe care l-a dat împreună cu președintele Igor Dodon la vila prezidențială de la Condrița.

Atunci acesta s-a lăudat că a fost oaspetele lui Dodon, postând imagini în care era văzut alături de Dodon făcând curse cu ATV-uri în pădurea în care se află vila prezidențială, dar și savurând vinurile din beciul acesteia.

Potrivit unui site rusesc, la care Paholkov este redactor șef, acesta s-ar fi aflat duminică într-unul din automobilele din convoiul care s-ar fi deplasat la Sadova.

El a și publicat un mesaj video din Republica Moldova, în care vorbea despre o „tentativă de asasinat” la adresa lui Dodon, amintind și de decesele recente ale liderilor separatiști din Donbas și Abhazia, Alexandr Zaharcenko respectiv Ghenadi Gagulia. Primul a fost victima unei explozii, iar al doilea a murit în urma unui accident rutier.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X