Ronaldo nu e impresionat de duelul Cristiano – Messi: Pe vremea mea competiția era mai grea

Autor: , in Sport / 13 septembrie, 2018, 15:41

Competiția acerbă pentru supremația de cel mai bun fotbalist din lume dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo are deja 10 ani de zile. Cei doi fotbaliști și-au împărțit trofeele „Balon d’Or” în ultimul deceniu, câte 5 de fiecare. Chiar dacă fotbalul contemporan a dat naștere unor fotbaliști precum Xavi, Iniesta, Neymar, Griezmann sau Ribery, acest lucru nu-l impresionează pe Ronaldo Nazario. Celebrul brazilian crede că generația sa a fost mult mai talentată decât cea a lui Messi și Ronaldo.

„Pe vremea mea, competiţia era mai mult grea decât azi. Atunci, starurile erau Zidane, Rivaldo, Figo, Ronaldinho şi eu. Cu tot respectul pentru Messi şi Ronaldo, a fost o generaţie mai bună!”, a declarat Ronaldo.

Ronaldo Nazario a debutat în ’93, la Sao Cristovao și s-a transferat mai apoi la Cruzeiro, clubul care a reprezentat rampa sa de lansare spre fotbalul european. PSV l-a cumpărat din Brazilia, după care, legendarul fotbalist a bifat meciuri memorabile pentru FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid și AC Milan. Fostul atacant și-a încheiat cariera la Corinthians, la vârsta de 34 de ani. Ronaldo a câştigat trei Baloane de Aur, patru titluri de cel mai bun jucător al Europei şi două Cupe Mondiale cu Brazilia (1994, 2002). Pentru națională a debutat în 1994 și a bifat 62 de goluri în 98 de meciuri. Meciul de retragere din națională l-a disputat contra României, în 2011, scrie Digisport.

În prezent, Ronaldo este patron de club. El a achiziționat 51% din acțiunile lui Real Valladolid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X