Un moldovean a murit într-un penitenciar din Italia

Autor: , in Populare / Social / 16 septembrie, 2018, 12:31

Un moldovean de 38 de ani a murit într-o celulă din orașul Terni, Italia. Bărbatul a fost condamnat pentru furt. Rudele au spus cp bărbatul ar fi fost bătut.

Potrivit ilgiornale.it, totul s-a întamplat ieri dimineața. Tânărul a fost găsit fără suflare de către angajații penitenciarului.

Responsabilii penitenciarului le-au spus părinților tânărului care au venit să ceară explicații, că acesta a făcut un atac de cord. Părinții însă nu au crezut celor spuse.

Unul dintre prietenii tânărului spune că acesta mereu se plângea de condițiile pe care le avea în închisoare. „Închisorile aici sunt mai rele decât în Africa. Așa îmi spunea el.”

„Luni, familia bărbatului a venit din Italia să-l viziteze și totul era bine. Astăzi trebuia să meargă să fie examinat de către un medic, pentru ca se plângea de dureri în burtă. După ce am aflat despre faptul că el a murit și m-am dus să-l iau, avea burta umflată ca o „minge” si era plin de vanătăi și de sănge”, a spus prietenul tânărului.

„La început, ei nici nu au vrut să-l arate parinților. Apoi s-au răzgândit. La el totul a fost zdrobit, sănge îi ieșea din nas, gură și urechi”, a adăugat el.

Încă nu a fost stabilită cauza morții. Medicii legiști urmează să examinează trupul neînsuflețit al tânărului și vor veni cu o explicație.

Potrivit presei italiene, tânărul a fost condamnat în Italia la un an si 8 luni de închisoare, pentru furt.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X