Încă un strigăt de ajutor pentru salvarea lui Viorel Mardare

Autor: , in Social / 24 septembrie, 2018, 12:20

Campania de susținere a lui Viorel Mardare solicită din nou ajutorul oamenilor de bună credință. Regizorul, care suferă de cancer, mai are nevoie de 60 de mii de euro pentru a-și putea continua tratamentul.

Viorel Mardare a fost diagnosticat cu o formă de cancer care îi afectează rinichii, plămânii și ficatul. Pentru acesta s-a pornit o campanie de colectare de fonduri. În doar două zile s-a adunat o sumă record de peste 100 de mii de euro.

Potrivit sursei, Viorel a trecut de a doua sesiune de chimioterapie + imunoterapie la clinica Wiener Privatklinik din Viena, Austria, iar Prof. Dr. Wolfgang Koestler face tot posibilul ca el să câștige această luptă, chiar dacă se dă cu greu și cu multiple reacții adverse.

Rezultatele primei sesiuni n-au fost cele așteptate, de aceea medicul a fost nevoit să modifice tratamentul. Asta presupune alte investigații și alte medicamente, dar și un preț diferit de cel prevăzut inițial. Dacă în primă fază clinica a indicat în cont 129 de mii de euro, astăzi cu toate schimbările efectuate, Viorel trebuie să achite 165 de mii doar pentru cele șase sesiuni.

La această sumă se adaugă și cheltuielile curente ce țin de cazare, drum, medicamente adiționale și tratament ambulatoriu. Până acum s-au cheltuit circa 70 de mii de euro pentru tratamente/investigații în Republica Moldova, Germania și Austria din totalul de circa 120 de mii de euro acumulați de pe platforma GoFundMe, depuneri bancare și donații private.

„Din resursele rămase, reușim să acoperim cheltuielile pentru încă 2 sesiuni de tratament, iar pentru ultimele 2 sesiuni mai sunt nevoie de circa 60.000 de euro, sumă ce va acoperi tratamentul și costurile adiționale de cazare, transport și alte medicamente. De aceea, noi, prietenii lui Viorel, Vă rugăm să-l ajutați să ducă la bun sfârșit această luptă!”, se mai spune pe pe pagina Viorel Must Go On.

Pentru donații online accesați linkul gofundme.com/viorel-must-go-on

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X