Bulevardele Ştefan cel Mare şi Dacia vor fi închise duminică

Autor: , in Social / 29 septembrie, 2018, 13:14

Din această noapte, de la ora 01.30, până duminică, ora 20.00, va fi sistată circulaţia transportului rutier pe bd. Ştefan cel Mare, în perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale. De la 07.30 şi până la 15.30, nu se va putea circula pe tronsonul Toma Ciorbă – bd. Dacia. Circulaţia va fi oprită şi pe bd. Dacia, până la intersecţia cu str. Trandafirilor.

Sistările sunt anunţate în legătură cu organizarea Maratonului Internaţional Chişinău – 2018. Între orele 08.00 şi 09.30, v-a fi sistată circulaţia rutieră şi pe străzile Vasile Alecsandri, Veronica Micle şi Bănulescu Bodoni.

Troleibuzele de pe ruta nr. 1 vor circula până la uzina „Tracom”. Cele de pe ruta nr. 2, vor viza de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan. Halippa, Ismail, Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutelor nr. 4, 5, 8 se scurtează până la Gară. Cel al rutelor nr. 7, 10, 24 şi 25 – până la Circ. Circulaţia troleibuzelor de pe ruta nr. 9 – se suspendă.

Troleibuzele de pe ruta nr. 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, la bd. Iurie Gagarin vor face întoarcere pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 17 vor circula de pe bd. Traian pe bd. Decebal, vor face întoarcere pe bd. Iurie Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare pe str. Şciusev, str. Bucureşti, bd. Dacia, Traian, str. Grenoble, Gheorghe Asachi, Vasile Alecsandri, Alexei Mateevici, Puşkin, Bucureşti, Şciusev, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul ruta nr. 29 se scurtează până la Parcul „Alunelul”.

Troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bd. Dacia pe str. Trandafirilor, bd. Decebal, la bd. Iurie Gagarin vor face întoarcere spre bd. Decebal, str. Zelinski, bd. Dacia şi în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 31 se scurtează până la bd. Iurie Gagarin, intersecţie cu bd. Constantin Negruzzi, iar nr. 32 – până la str. Columna.

Autobuzele pe de ruta nr. 5, în direcţia sectorului Ciocana, vor circula pe str. Alexandru cel Bun, iar în direcţia sectorului Botanica – pe str. Columna. Cele de pe ruta nr. 9 – de la Piaţa „Dimitrie Cantemir” pe bd. Ştefan cel Mare, str. Şciusev, Bucureşti, Vasile Alecsandri, Pan Halippa, Inculeţ şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe str. Ismail pe Bucureşti, Şciusev, bd. Ştefan cel Mare.

Autobuzele de pe ruta nr. 11 vor circula de pe str. Ismail pe Bucureşti, Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe rutele nr. 17 şi nr. 46 –vor circula pe str. Bucureşti, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Ismail, Bucureşti şi în continuare pe traseele stabilite. Autobuzele de pe rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 vor avea itinerarul de pe str. Tighina pe Columna, Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula pe str. Albişoara în ambele direcţii. Iar cele de pe ruta nr. 122 – de pe bd. Ştefan cel Mare pe str. Şciusev, Bucureşti, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Ismail, Bucureşti, Şciusev, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X