Detalii privind explozia din sectorul Râșcani: Trei persoane, printre care un copil, au decedat. Șase persoane, internate

Autor: , in Populare / Social / 7 octombrie, 2018, 08:31

Angajații IGSU au stabilit că explozia produsă în seara zilei de 6 octombrie, pe bd. Moscovei din sectorul Râșcani, a luat viața a trei persoane, printre care un minor. Deflagrația a afectat apartamentele de la etajele 14, 15, 16 și 17 din scara Nr. 6 a blocului. Corpurile neînsuflețite au fost găsite la etajul 14.

Salvatorii și pompierii au evacuat toate persoanele din scara blocului. Corpurile neînsuflețite ale unei femei și a unui copil au fost găsite la etajul 14, iar ulterior, în urma leziunilor obținute, un bărbat în vârtstă de 77 de ani a decedat în spital.

În urma deflagrației, șase persoane au fost internate la spital cu diverse traumatisme, inclusiv un pompier.

Potrivit ultimilor informații, starea pompierului peste care a căzut o plagă de beton, este stabilă. Dânsul s-a ales cu leziuni și contuzie cerebrală.

Potrivit datelor preliminare, în urma exploziei au decedat, astfel, treu persoane. La fața locului IGSU a instituit o celulă de criză. Pentru intervenție în total au fost antrenate 16 unități de tehnică specială și aproape 100 de angajați IGSU, fiind ridicată pe alertă întreagă garnizoană a mun. Chișinău. Pentru stabilirea circumstanțelor deflagrației activează organele de drept. La fața locului sunt antrenați grupul de psihologi al IGSU pentru acordarea asistenței psihologice sinistraților. Salvatorii și pompierii efectuează lucrări de deblocare și căutare în interiorul clădirii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X