Tinerii DA lansează Academia Tinerilor Politicieni, pentru tinerii cu ambiții politice

Autor: , in Politic / 9 octombrie, 2018, 16:22 Etichete: ,

Tinerii DA, aripa de tineret a Plaformei DA, lansează un program de instruire a tinerilor cu ambiții politice.

Programul, numit Academia Tinerilor Politicieni, se va desfășura cu suportul Programului pentru Dezvoltarea Democrației ,,DECID” și a primarului ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, anunță Serviciul de presă al Platformei Demnitate și Adevăr .

Tinerii înregistrați în calitate de candidați pentru admiterea la Academia Tinerilor Politicieni vor trece fi selectați în urma unui interviu.

Cei mai buni 150 de tineri din toate colțurile Republicii Moldova și din diaspora vor fi beneficiarii finali ai programului. Pentru ei se organizează trei zile de instruiri și team building cu participarea celor mai buni traineri din Republica Moldova și România. Absolvenții Academiei vor primi un atestat înmânat de către primarul ales al mun. Chișinău, Andrei Năstase.

 „Există o nevoie stringentă în Republica Moldova nu doar de a reforma clasa politică, ci de a o schimba fundamental. Criza politică, socială și economică prelungită este o consecință directă a derapajelor anti-democratice comise de actuala putere, incapabilă să guverneze, ci doar să se căpătuiască. Avem nevoie de oameni politici tineri, integri, incoruptibili, cu un puternic sentiment civic. Cred cu tărie că Academia Tinerilor Politicieni poate contribui esențial la identificarea și promovarea unor reprezentanți ai noii clase politice”, a spus Dinu Plângău, președintele organizației Tinerii DA.

Data limită de înregistrare în calitate de candidat la Academia Tinerilor Politicieni este 22 octombrie, 2018.

Interviurile din cadrul preselecției vor avea loc în perioada 9 – 25 octombrie, 2018. Evenimentul se va desfășura între 2-4 noiembrie, 2018 la Chișinău.

Formularul de înregistrare poate fi accesat aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X