Alertă cu bombă: 173 de pasageri, evacuați

Autor: , in Externe / 25 octombrie, 2018, 17:26

În aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi (Georgia) – Varşovia (Polonia) a fost o ameninţare cu bomba la bord, conform Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava a aterizat la 16:20 la Otopeni şi a fost parcată pe o poziţie izolată.

„Pasagerii, 173 la număr, au fost debarcaţi la ora 16:25. Procedurile specifice sunt în curs”, au mai spus reprezentanţii CNAB, transmite Mediafax.

Reprezentanţii aeroportului anunţă că pasagerii au fost debarcaţi şi duşi în zona de îmbarcare a terminalului. Ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic, la aeroportul Kutaisi din Georgia, de o femeie, mai anunţă sursa citată.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) transmite că urmează să scaneze bagajele şi aeronava în care se suspectează că ar exista o bombă, ca urmare a unui apel dat la aeroportul Kutaisi. Cursa Kutaisi – Varşovia a aterizat de urgenţă pe Otopeni, iar pasagerii au fost debarcaţi.

„A fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului, SRI este prezent cu echipa pirotehnică care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedura gestionată de conducerea aeroportului. Cursa nu are destinaţia România, a aterizat de urgenţă la Otopeni, s-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului. Pasagerii au fost evacuaţi”, a anunţat SRI.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *