Sursă foto: mashable.com

Poliţia din New York (NYPD) investighează prezenţa unui pachet suspect descoperit azi în Manhattan şi care se pare că a fost trimis actorului american Robert de Niro, după o serie de tentative de atacuri cu dispozitive explozive care au vizat democraţi importanţi şi critici ai preşedintelui american Donald Trump, transmite Agerpres.

„Vă rugăm să evitaţi zona şi să aşteptaţi sosirea poliţiei”, a scris Departamentul de poliţie din New York pe Twitter.

Postul NBC a informat că pachetul suspect a fost descoperit într-o clădire având legătură cu actorul Robert De Niro, foarte critic la adresa preşedintelui Donald Trump.

Imaginile transmise de televiziune arătau o prezenţă importantă a poliţiei în zonă. Poliţia din New York a declarat că pachetul suspect a fost trimis actorului Robert de Niro.

Un angajat al TribeCa Productions, compania de producţie a lui De Niro, a semnalat prezenţa pachetului suspect, care a fost trimis actorului, în jurul orei locale 05:00. Poliţia a trimis la faţa locului echipa sa de deminare şi pachetul a fost transportat la centrul său de analiză din Bronx.

Pachetul este similar celor trimise marţi şi miercuri mai multor personalităţi democrate şi canalului CNN.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a precizat dacă pachetul suspect conţine o bombă artizanală, ca în cazul celor trimise fostului preşedinte american Bill Clinton şi soţiei sale, fostului preşedinte Barack Obama, miliardarului filantrop George Soros, fostului ministru al justiţiei Eric Holder şi canalului CNN.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here