(VIDEO) Momentul în care doi bărbați fură seiful unei companii din Găgăuzia; Acum riscă 12 ani de închisoare

Autor: , in Social / 31 octombrie, 2018, 16:30

Doi tineri de 21 și 27 de ani sunt suspectați de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari. Aceștia ar fi pătruns la data de 20 septembrie, într-o încăpere de creditare din orașul Comrat, de unde au sustras un seif în care se aflau mijloace bănești şi alte bunuri materiale, în valoare de 137.642 de lei.

Cei doi ar fi acționat pe timp de noapte, cu cagule pe cap, deteriorând ușa de la intrare, astfel în câteva secunde, suspecții au săvârșit infracțiunea. După ce au sustras seiful, au scos banii din el cu ajutorul unei răngi metalice. Deteriorat, seiful a fost găsit în lacul de la marginea orașului Comrat.

În urma investigațiilor întreprinse de Direcția Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații s-a stabilit că, cei doi sunt originari din UTA Găgăuzia și că săvârșesc furturi din întreprinderi de pe teritoriul țării.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate mai multe bunuri a căror proveniență nu este cunoscută.

La moment, unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, celălalt urmează să fie anunțat în căutare.

Persoanele culpabile de o asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *