(DOC) Un consilier prezidențial și un deputat socialist, decorați de Dodon

Autor: , in Politic / Populare / 2 noiembrie, 2018, 17:01

Igor Dodon i-a conferit consilierului prezidențial în domeniul juridic și relațiilor instituționale, Maxim Lebedinschi, Medalia „Meritul Civic” pentru „muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul jurisprudenței, merite în promovarea principiilor fundamentale ale statului de drept și contribuție la apărarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime și constituționale ale cetățenilor”.

Pentru aceleași merite au mai fost decorați și conferențiarul universitar Grigore Fiodorov și deputatul PSRM Fiodor Gagauz, care au primit Ordinul de Onoare.

Ordinul „Gloria Muncii” le-a fost conferit avocatului Dumitru Bevza, judecătoarei Nina Cernat, pensionarei organelor Procuraturii Raisa Guzun și lui Vasile Șchiopu, președintele Judecătoriei Ungheni.

De asemenea, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Dumitru Postovan, a primit Titlul onorific „Om Emerit”.

„Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, în conformitate cu decretele pe care le-am semnat anterior. Astfel, am conferit ordine și medalii unor cetățeni care au activat în diverse domenii, iar pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată şi prodigioasă. Persoanele respective sunt simpli cetățeni ai Republicii Moldova care contribuie zilnic la dezvoltarea și prosperarea statului nostru”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook. 

Tot astăzi, „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în domeniul artei muzicale, pentru contribuție substanțială la promovarea valorilor culturale și activitate de creație prodigioasă”, cântăreței Olga Ciolacu i-a fost înmânat „Ordinul Republicii”.Sursă captură: lex.justice.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X