Cum comentează Șor inițiativa diasporei de a protesta la Torino și ce amenințări lansează

Autor: , in Politic / 5 noiembrie, 2018, 17:10

Centrul de Reprezentare și Susținere a concetățenilor în Bologna anunță că va organiza, la 18 noiembrie, un concert în orașul italian Torino. De cealaltă parte, diaspora din zonă se mobilizează pentru a protesta împotriva reprezentanților Partidului „Șor”, care finanțează evenimentul.

„Diaspora: protest la Torino, 18 noiembrie. Fără rușine, Anastasia Lazariuc continuă să cânte pentru tâlharul Șor cu banii furați de la oameni”, scrie Eugenia Ghinda pe Facebook.

Astăzi, liderul Partidului „Șor”, primarul de Orhei, Ilan Șor, a venit cu o reacție, calificând acțiunea drept o „intimidare a concetățenilor noștri, a colaboratorilor Centrului de susținere a compatrioților și hărțuire și intimidare a unor artiști îndrăgiți și cunoscuți”.

Potrivit lui Șor, poliția italiană a fost deja informată și sunt pregătite acțiuni „profilactice” în acest sens. Mai mult, acesta nu a lansat și anumite amenințări.

„Sunt sigur că acestor nebuni nu le va reuși să împiedice organizarea evenimentului și să-i sperie pe sutele de concetățeni care vor veni la concert. Dar, oricum, această răutate, josnicie, care sunt inspirate, sunt convins, de anumiți lideri politici care îi controlează pe provocatori de la Chișinău, nu vor rămâne nepedepsite. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri adecvate și dure atât față de organizatori, cât și față de executanții acestei fărădelegi. Deja am informat poliția italiană atât despre atacurile de la Veneția, cât și despre provocările ilegale planificate pentru acțiunile noastre ulterioare. Am transmis materiale video cu participanții la provocările din Italia, precum și informația din rețelele de socializare despre provocările care se mai pun la cale. Forțele de ordine italiene îi identifică în prezent pe provocatori și legăturile dintre ei”, a scris Șor, care este condamnat de prima istanță la 7 ani și 6 luni de închisoare în dosarul BEM, într-o postare pe pagina sa de Facebook, numindu-i pe organizatorii protestului „o duzină de haimanale fără valoare, care nu au cu ce se ocupa”.

Vedeți și: (VIDEO) „Unde-i miliardul?” Diaspora din Italia a huiduit-o pe Marina Tauber la concertul organizat de Partidul Șor

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X