„Bohemian Rhapsody”, filmul dedicat legendei rock Freddie Mercury şi trupei sale la fel de faimoase, Queen, a debutat în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit primelor estimări publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

În regia lui Bryan Singer, unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, cunoscut pentru ”Usual Suspects” şi ”X-Men”, ”Bohemian Rhapsody” îl are drept protagonist pe actorul american de origine egipteană Rami Malek, care îl întruchipează pe Freddie Mercury, decedat de SIDA în 1991, la Londra.

Cu încasări de 50 de milioane de dolari în primele trei zile pe marile ecrane nord-americane, ”Bohemian Rhapsody” este al doilea cel mai bun debut al unui film biografic muzical, după ”Straight Outta Compton” din 2015, despre trupa de hip-hop N.W.A. din Los Angeles. A întrecut, de asemenea, încasările realizate la lansare de producţia Warner Bros ”A Star Is Born”, care a obţinut 42 de milioane de dolari în primele zile în cinematografe, luna trecută, notează Reuters.

”Bohemian Rhapsody” a devansat fără efort fantezia Disney ”The Nutcracker and the Four Realms”, care a vândut bilete în valoare de 20 de milioane de dolari.

Comedia romantică ”Nobody’s Fool” s-a clasat pe locul al treilea în box-office, cu 14 milioane de dolari încasări.

Cu 11,1 milioane de dolari încasări în acest weekend şi 165,6 milioane de la lansare, ”A Star Is Born”, cel de-al treilea remake al filmului din 1937, cu Lady Gaga în rolul unei tinere cântăreţe care primeşte sprijin din partea unui muzician consacrat, interpretat de Bradley Cooper, ocupă poziţia a patra în box-office.
Pe locul al cincilea, se află ”Halloween”, un sequel al peliculei horror clasice regizate de John Carpenter, cu 11 milioane de dolari încasări în acest weekend şi 150,4 milioane de dolari în cele trei săptămâni de la lansare.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here