(FOTO) Dodon, întâmpinat cu proteste la Londra: „A pionierat tacticile de propagandă în stil rusesc în Moldova”

Autor: , in Politic / Populare / 9 noiembrie, 2018, 15:17

Șeful statului, Igor Dodon, a fost întâmpinat cu proteste de moldovenii din Londra.

Aflat într-o vizită în capitala Marii Britanii, mai mulți moldoveni au decis să-l întâmpine pe președinte cu proteste. Aceștia aveau pancarte pe care scrie „Igor Dodon = Moldavian disaster” (Igor Dodon = Dezastru moldovenesc – n.r.) și „Dodon+Candu+Shor = Corruption/Lies” (Dodon+Candu+Shor = Corupție/Minciuni – n.r.).

Echipa FreeMoldova de la Londra a anunțat, pentru astăzi, un flashmob pașnic la Chatham House. Organizatorii spun că, la intrare Dodon nu a dorit să se salute cu manifestanții, care au pregătit o listă de motive pentru care protestează.

Conform listei, „Igor Dodon este unul dintre cei mai anti-democrați și corupți lider pe care Republica Moldova i-a avut în ultimii 28 de ani” și care „se aliniază în mod clar la o alianță totalitară formată din Putin și Erdogan”.

De asemenea, se spune că instituția prezidențială este cea mai netransparentă instituție, iar Dodon nu și-a onorat promisiunile făcute în campania prezidențială privind furtul miliardului de dolari din sistemul financiar-bancar moldovenesc.

Totodată, moldovenii din Londra își exprimă nemulțumirea față de faptul că președintele a „pionierat unele din tacticile de propagandă în stil rusesc în țara noastră”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X