Sursă foto: rise.md

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, susține că nu și-a propus să candideze pe vreo circumscripție electorală, iar zvonurile că ar putea fi premier interimar le califică drept speculații.

„Nici nu am când să mă gândesc la această problemă, fiindcă muncesc 24 din 24 de ore”, a declarat Silvia Radu, în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Europa Liberă, fiind întrebată dacă va candida pe vreo circumscripție.

Totodată, săptămâna trecută, tribuna.md a scris că atunci când Pavel Filip va fi înaintat drept candidat pe circumscripția electorală nr. 20, Strășeni, funcția de premier interimar va fi exercitată de Silvia Radu. „Ea va fi „testată” pentru această funcţie din postura de interimar, deoarece nu e exclus ca, după alegerile parlamentare, dacă va permite conjunctura politică, să fie făcută deja premier cu acte în regulă”, nota portalul cu referire la „surse bine informate”.

În replică, aceasta a comentat că „sunt speculații”.

„Înainte de alegeri, lumea speculează foarte mult. Nu știu care a fost scopul acestei speculații, vreau să vă zic că eu acum muncesc la reformele din cadrul ministerului, mă dedic în totalitate acestor reforme”, a comentat ministra.

Anterior, fostul primar interimar al capitalei evita să spună și dacă va candida la alegerile locale noi din municipiul Chișinău.

Silvia Radu a fost învestită în funcția de ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, candidatura ei fiind anunțată de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefingului din 18 septembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here