(VIDEO) Maria Ciobanu: Lucruri stranii de tot se întâmplă în Parlament. Dați-vă o palmă pe obraz

Autor: , in Politic / Populare / 15 noiembrie, 2018, 16:19

Deputata PLDM Maria Ciobanu îi îndeamnă pe colegii săi din majoritatea parlamentară să-și dea „o palmă peste obraz”, făcând referire la ultimele acțiuni ale deputaților puterii în raport cu reprezentanții opoziției extraparlamentare.

„Oare până unde trebuie să degradeze un om, ca să îi facă pasibili de furtul miliardelor pe Maia Sandu și Andrei Nastase? Un Nichiforciuc, căruia i-au crescut averile ca pe drojdie pe perioada mandatului de deputat, se dă în spectacol cu hârțoage semnate de oameni care habar nu au ce scrie pe ele, deoarece cei mai mulți dintre ei au fost obligați să semneze înainte de a merge la marea adunătură organizată de PD în ziua de 21 octombrie. Datele din buletinele lor de identitate tot atunci au fost puse pe aceste hârtii”, a menționat Ciobanu într-un discurs de la tribuna centrală a Parlamentului.

În opinia sa, „un grup de deputați, implicați în acte de corupție, traseiști în mare parte, o fac pe justițiarii și nu numai că nu roșesc, dar apar pe la televiziunile holdingului lui Plahotniuc, siguri pe ei că nu vor purta răspundere pentru faptele comise”.

„Ei, cică, anchetează finanțarea unor partide politice. Imaginați-vă, stimați cetățeni, Partidul Democrat, care cheltuie bani enormi pentru sondaje măsluite, pentru PR la greu, pentru toate hramurile, toate sărbătorile, pentru artiști etc., cer unor partide care supraviețuiesc la limită, să-și dea darea de seamă în fața lor. Culmea tupeismului! Luați-i pe rând, vă rog. Răsfoiți-le biografiile acestor ,,justițiari” și veți vedea că au ajuns boieri, sărăcind statul Republica Moldova”, a mai spus Ciobanu.

Ea a condamnat și lipsa de atitudine a Parlamentului de la Chișinău față de rezoluția critică a Legislativului European din raportul privind implementarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X