Anastasia Lazariuc spune de ce acceptă să cânte pentru Șor

Autor: , in Social / 16 noiembrie, 2018, 18:52 Etichete:

Cântăreața Anastasia Lazariuc îndeamnă societatea să nu o judece pentru faptul că participă la concertele organizate de președintele Partidului „Șor”, primarul de Orhei, Ilan Șor, condamnat de prima instanță la 7 ani și 6 luni de închisoare în dosarul BEM, dar aflat în libertate. Ea susține că nu știe nimic despre Șor, este „doar o artistă” și că „societatea vine, se duce, politicienii vin, se duc, iar artistul tot artist rămâne”.

„M-a sunat impresarul și mi-a spus că eu merg să cânt pentru cei plecați din Basarabia, pentru cei amărâți care vin la spectacol și duc dorul de țară”, a declarat interpreta pentru Jurnal de Chișinău, refuzând să spună care este onorariul primit.

Anastasia Lazariuc afirmă că nu face politică și nu este problema ei cine a furat. Totodată, aceasta spune că „revolte au fost și vor fi întotdeauna în lume”.

„Nu știu cine este acest Șor. Să se ocupe cei care sunt aleși, conducerea țării, de această persoană sau de alte persoane care au furat. Sunt, probabil, mulți. Poate pe mulți nu-i știm. Asta nu-i problema mea”, a precizat ea.

Totodată, Anastasia Lazariuc mărturisește că și ea are rude plecate în Italia și nu poate refuza să cânte „pentru niște oameni care stau și îngrijesc de bătrâni”.

Luna trecută, vicepreședinta Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost huiduită la Veneția, înainte de a începe un concert organizat de formațiunea condusă de Ilan Șor, la care a cântat Anastasia Lazariuc, care a fost apoi criticată.

Duminică, 18 noiembrie, Șor va organiza un nou concert în Italia, în orașul Torino, iar moldovenii de acolo au anunțat că vor protesta.

„Diaspora: protest la Torino, 18 noiembrie. Fără rușine, Anastasia Lazariuc continuă să cânte pentru tâlharul Șor cu banii furați de la oameni”, a scris Eugenia Ghinda pe Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X