Maia Sandu s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA. Asigurarea dată de Hogan

Autor: , in Politic / 16 noiembrie, 2018, 15:22 Etichete:

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, anunță, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a avut o întrevedere cu noul Ambasador al SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Potrivit liderei PAS, Excelența Sa i-a oferit garanții că SUA vor contribui la asigurarea alegerilor transparente și corecte.

„Am avut o întâlnire cu excelența sa Ambasadorul SUA Dereck Hogan, la care i-am urat bun venit în Republica Moldova. Am discutat despre situația politică și economică din țară și i-am împărtășit îngrijorările noastre în legătură cu regresul democrației. Domnul Ambasador ne-a asigurat că SUA vor contribui la asigurarea unui proces electoral corect și transparent, astfel încât alegerile să fie democratice și reprezentative”, a notat Maia Sandu.

Recent, și liderul Platformei DA, Andrei Năstase a avut o întrevedere cu noul Ambasador al SUA. Potrivit lui Năstase, cei doi au discutat despre „etapele procesului de capturare oligarhică a statului ca urmare a instalării controlui politic asupra justiției, a instituțiilor de drept și de reglementare, dar și a unei importante părți a societății civile și a presei, în special a audiovizualului”.

Noul Ambasador al Statelor Unite ale Americii (SUA) în Republica Moldova a ajuns la Chișinău luna trecută. Cu această ocazie, Dereck J. Hogan le-a adresat cetățenilor din țara noastră un mesaj de salut, prin care a vorbit, în limba română, despre sine și familia sa, îndemnându-i pe moldoveni să coopereze cu Excelența Sa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X