(VIDEO) Plahotniuc organizează încă un concert la Nisporeni; Cât îl va costa reprezentația

Autor: , in Politic / Populare / 20 noiembrie, 2018, 14:23

Partidul Democrat organizează un nou concert la Nisporeni, raionul de baștină al liderului formațiunii, Vladimir Plahotniuc, cu ocazia hramului localității, la 21 noiembrie.

Iar reprezentația va fi una costisitoare, în condițiile în care liderul PD aduce interpreți a căror onorarii sunt unele extrem de ridicate.

Astfel, cap de afiș al concertului va fi cântăreața română Delia despre care presa de peste Prut scrie că a devenit cea mai scumpă interpretă din România. Un recital al Deliei poate ajunge și până la 90 de mii de euro, în timp ce o reprezentație medie costă 15 mii de euro.

Cunoscuta trupă italiană Ricchi e Poveri se află și ea în lista celor care-i vor încânta pe nisporeneni. Potrivit presei italiene, în 2017, pentru un recital de 45 de minute interpreții interpreții încasau 16 mii de euro.

Un preț asemănător solicită și trupa disco, extrem de celebră în anii ’80, Ottawan. Pe lângă aceștia, organizatorii mai anunță că pe scenă vor urca Tharmis și Fuego.

Nu am găsit detalii despre onorariile pe care le încasează Tharmis, dar Fuego solicită 2200-2500 de euro pentru o apariție la o nuntă sau un botez.

La un simplu calcul, doar interpreții îl vor costa pe Plahotniuc cel puțin 45 de mii de euro (900 de mii de lei). Dacă mai includem și prețul scenei, dar și costul focurilor de artificii, atunci reprezentația de hramul Nisporeniului va trece lejer de un milion de lei.

Nu este pentru prima dată când PD organizează concerte la Nisporeni. La începutul acestui an, în unul dintre cele mai mici orașe din Republica Moldova au concertat alți artiști celebri, dar și costisitori, precum Carla’s Dreams, Antonia sau 3 Sud Est.

Potrivit mai multor surse, Plahotniuc ar urma să candideze pentru funcția de deputat în raionul Nisporeni. Anterior, Cotidianul.md a relatat despre felul în care Nisporeniul a fost favorizat în programul național de reparație a grădinițelor, finanțat din banii Guvernului de la București, dar și în cel de reparație a drumurilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X