Femeie condamnată la închisoare pentru că a deschis o cutie cu chipsuri înainte să o plătească

Autor: , in Social / 28 noiembrie, 2018, 17:53

O femeie din Irlanda a ajuns la închisoare pentru că a deschis un pachet de chipsuri într-un magazin din orașul Cork, înainte să le plătească, scrie BBC News.

Kathleen McDonagh, în vârstă de 25 de ani, a deschis o cutie de Pringles în valoare de 1,5 euro, într-un magazin Tesco, deși nu le plătise încă. Tânăra primise interdicție de a mai intra în magazin, însă a încălcat-o și a deschis cutia de chipsuri pentru ca apoi agenții de securitate să fie obligați să o lase să plătească, a declarat ea în fața judecătorilor.

Când a intrat în magazin, cei de la pază au vrut să o dea afară. Atunci femeia a luat cutia de chipsuri și a desfăcut-o.

Unul dintre agenții de pază a confirmat, la tribunal, că tânăra i-a spus că „am desfăcut cutia, acum trebuie să mă lași să o plătesc”.

Ea a fost condamnată la patru luni de închisoare, dintre care două luni cu suspendare, pentru că a „avariat” produsul, care nu a mai putut fi vândut după aceea. Judecătorul a declarat că a luat în considerare și faptul că femeia nu avea ce căuta în acel magazin, din moment ce există acea interdicție, adăugând și că aceasta a deschis în mod intenționat pachetul.

McDonagh mai avea la activ alte condamnări în trecut, pentru furturi și daune. Incidentul cu pachetul de chipsuri a avut loc în urmă cu doi ani, pe 27 decembrie 2016, însă femeia a fost condamnată abia acum.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X