Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 4 – 30 decembrie, va fi suspendat traficul rutier pe anumite tronsoane ale str. 31 August 1989 și str. Tighina, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a trei străzi din zona centrală a capitalei.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Al. Pușkin și Vlaicu Pârcălab, circulația rutelor municipale de microbuz va fi organizată astfel:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă, în legătură cu lucrările de reabilitare a rețelelor, circulația rutelor municipale de pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru Bernardazzi și str. Alexei Mateevici, va fi redirecționată după cum urmează:

Autobuzul nr. 9:

Tur: – de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125, nr. 190 și nr. 191:

Tur: – de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: – de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

De asemenea, în perioada 9 – 30 decembrie, sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Avram Iancu și str. Alexandru cel Bun. Rutele municipale de microbuz vor avea următoarele itinerare:

Ruta nr. 137: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 157: de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.

Ruta nr. 171 și nr. 174: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •