Democratul Ion Sula – noul director interimar al ANSA

Autor: , in Politic / 5 decembrie, 2018, 16:36

Ion Sula, fost ministru al Agriculturii, care a aderat recent la Partidul Democrat din Moldova (PDM), va îndeplini funcția de director interimar al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

O decizie în acest sens a fost aprobată în ședința de astăzi a Guvernului, după ce directorul ANSA, Gheorghe Gaberi, a scris cerere de demisie și a fost eliberat din funcție, la fel ca și directorul adjunct al instituției, Vsevolod Stamati.

Ieri, vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, a scris pe pagina sa de Facebook că „Gaberi a fost impus să scrie cerere de demisie pentru a elibera locul altcuiva. Fotoliul șefiei ANSA va fi preluat de către proaspătul transfug-membru PD, Ion Sula, care a condus această structura cândva, fiind exponentul PLDM”.

Democrații au nevoie de un candidat câtuși de puțin eligibil pentru circumscripția 37 din raionul Ialoveni, întrucât Ion Sula provine din satul Costești”, a mai notat Slusari.

Luna trecută, fostul liberal-democrat a devenit membru PDM, carnetul fiindu-i înmânat lui Sula la Ialoveni. Acesta spunea că este „onorat” și că poate spune „cu mândrie” că se bucură că „de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova”.

Ion Sula a fost director general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor în perioada 2013-2014.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X