Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, îl acuză pe vicepreședintele Valeriu Munteanu că nu ar respecta o decizie a Consiliului Republican al formațiunii politice.

El a comentat într-o postare anunțul lui Munteanu, de a organiza astăzi o conferință de presă unde urmează să-și anunțe viitorul politic.

„La ședința Consiliului s-a grăbit să vorbească primul, cu toate că eu am propus ca Președintele, Vicepreședinții și Secretarul General să vorbească ultimii. Eu am vorbit ultimul, însă decizia era clară și până a vorbi eu, pentru că 99% din membrii Consiliului s-au expus pentru participarea PL în alegeri și de a încerca de discutat cu PAS și PPDA măcar coordonarea circumscripțiilor ca să nu le câștige Dodon și Plahotniuc pe toate, odată ce PAS și PPDA au refuzat formarea unui bloc pe dreapta. În această ordine de examinare, nimeni nu poate, inclusiv Valeriu Munteanu, sa spună că eu am influiențat membrii Consiliului”, a menționat Ghimpu.

El a mai spus că „duminică va avea loc prima ședință a Consliului Republican, votat la Congresul V și PL va merge în alegeri așa cum va decide Consiliul și nu cum vrea X sau Y”, iar „deciziile Consiliului sunt obligatorii pentru toți membrii, indiferent ce funcție ocupă în partid”.

„N-aș vrea să cred, că și Valeriu a fost constrâns, ca și ceilalți colegi de cândva, să lovească în PL… Oricum, noi deja avem imunitate și orice s-ar întâmpla mâine sau poimâine, PL va continua lupta pentru Unirea RM cu România, indiferent de locul unde se va afla Partidul după alegerile din februarie 2019 – în Parlament sau înafara Parlamentului”, a mai menționat președintele de onoare al PL.

Vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, va organiza, la ora 10:00, o conferință de presă cu tema „Despre refuzul Partidului Liberal de a participa în alegeri alături de Blocul ACUM și deciziile lui politice de viitor”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here