Sursă foto: edelweiss.md

Pediatrul Mihai Stratulat precizează, într-o postare pe Facebook, că nu a aderat recent la partidul de guvernământ, ci este democrat din anul 2010.

Medicul susține că spune mereu lucrurilor pe nume, iar carnetul de partid nu este un impediment pentru acest principiu de care „mă voi conduce și de aici încolo”.

„Da, prieteni, până acum, un democrat cu acte în regulă a vorbit despre neregulile din medicină și a luptat pentru înlăturarea lor. La fel ca tata! Asta voi continua să fac și mai departe și dați-mi voie să vă asigur că voi reuși să schimb multe lucruri spre bine! Sper ca lumea care a umplut Facebook-ul cu tot felul de „judecați de valoare” față de apartenența mea politică sa facă diferența dintre un politician clasic și un Mihai Stratulat cu carnet de partid, care până la urmă este și va ramâne… așa cum l-ați cunoscut”, a scris acesta.

Mihai Stratulat a participat ieri, 16 decembrie, la Forumul Organizației municipale Chișinău a Partidului Democrat din Moldova (PDM), unde a declarat: „Pentru mine, viitorul oricărei ţări reprezintă copiii: copii sănătoşi, copii fericiţi, copii protejaţi. Am ales echipa care poate avea grijă de prezent şi poate crea un viitor mai bun pentru fiecare”.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că mai multe instituții mass-media au scris că el a aderat la PDM și că ar fi „cel mai proaspăt dintre democrați”, iar mai mulți internauți și-au exprimat dezamăgirea privind implicarea lui în PDM.

La începutul lunii iulie, Stratulat acuza medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Copii Nr.1 că ar diagnostica copiii greșit și cât mai „complicat” doar pentru a aduce mai mulți bani în bugetul instituției, menționând că, în majoritatea cazurilor, micuții sunt tratați de pneumonie, diagnostic care ar aduce cei mai mulți bani. Ulterior, o comisie multidisciplinară instituită de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că nu au fost depistate asemenea cazuri.

„Cu mulți ani în urmă am scris o cerere de aderare la PD. Eram tânăr și nu prea știam încotro vor apuca drumurile mele. Tind să cred că sunt și astăzi în baza de date a Partidului Democrat, dar, cu siguranță, nu sunt un membru activ”, declara acesta anterior în cadrul unui interviu acordat pentru portalul deschide.md, adăugând că i-a cunoscut pe oamenii de la „Edelweiss”, fundația liderului PDM, Vlad Plahotniuc, în timpul proiectului pe care l-au avut la Centrul Mamei și Copilului.

Mihai Stratulat este fiul regretatutului neonatolog și pediatru Petru Stratulat, care a deținut funcția de vicedirector al Institutului Mamei și Copilului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here