(VIDEO) Furtună în parlamentul britanic. Corbyn, surprins în timp ce o înjură pe Theresa May

Autor: , in Externe / 19 decembrie, 2018, 17:43

Liderul opoziției britanice, Jeremy Corbyn, apare într-o filmare în care pare a-i aduce injurii premierului Theresa May.

Scena a fost surprinsă în parlament, în timpul unui discurs tensionat ținut de Theresay May de la tribuna legislativului britanic.

Din filmare se poate observa destul de clar reacția lui Corbyn, care, iritat de afirmațiile premierului, o numește „femeie proastă” pe Theresa May.

Liderul opoziţiei laburiste britanice, Jeremy Corbyn, a criticat-o luni seară pe şefa guvernului de la Londra, Theresa May, pentru decizia de a amâna până la jumătatea lunii ianuarie votul în parlament asupra acordului cu Uniunea Europeană privind Brexitul, transmite Agerpres.

„Camera (Comunelor) trebuie să continue procedura de votare şi să avanseze pentru a lua în considerare alternative realiste. Nu poate exista niciun motiv logic pentru această amânare, prim-ministrul nu mai are sprijinul cabinetului său”, a subliniat Corbyn.

Premierul britanic Theresa May a anunţat luni că intenţionează să reprogrameze pentru săptămâna care începe pe 14 ianuarie votul în parlament asupra acordului privind Brexitul.

„Mulţi membri ai acestei camere sunt îngrijoraţi de faptul că trebuie să luăm o decizie în curând. Intenţionăm să revenim asupra dezbaterii «Votului relevant» în săptămâna care începe cu 7 ianuarie şi să organizăm votul în săptămâna următoare”, a declarat şefa executivului britanic în faţa membrilor Camerei Comunelor.

Anterior, media britanice informaseră că liderul opoziţiei laburiste intenţionează să o avertizeze pe Theresa May că va prezenta o moţiune de cenzură în parlament dacă ea nu stabileşte o dată pentru supunerea la vot a acordului privind Brexitul.

Theresa May a fost criticată dur după ce săptămâna trecută amânase în ultimul moment votul prevăzut asupra acordului privind Brexitul, recunoscând că întâmpină o opoziţie masivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X