Sursă foto: telekomsport.ro

FCSB, echipa finanţată de Gigi Becali, nu trece prin cea mai bună perioadă. Rămasă fără Nicolae Dică, tehnician ce a demisionat după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2, echipa are nevoie de un nou antrenor care să o ducă pe culmile succesului.

Deşi în acest moment pare că este o criză la echipă, Gigi Becali nu este îngrijorat de această situaţie şi visează la performanţe uluitoare.

„Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. Dumnezeu știe ce vreau. Și îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”, a spus Gigi Becali în cadrul unui interviu acordat pentru România TV, citat de digisport.ro.

Gigi Becali urmează să aibă o întâlnire cu Mihai Teja și să-i transmită antrenorului regulile pe care trebuie să le respecte, mai ales că el este principalul favorit pentru a deveni antrenor principal la FCSB, notează digisport.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here