Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, ar urma să fie candidatul blocului „ACUM” în cadrul circumscripției nr.18, care include orașul Orhei, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Potrivit surselor Cotidianul.md, Valeriu Munteanu este cel care va reprezenta blocul „ACUM” în circumscripția în care, cel mai probabil, va candida și actualul primar al Orheiului.

De altfel, Munteanu a și anunțat miercuri că va candida pe o circumscripție în cadrul alegerilor din 24 februarie, reprezentând blocul „ACUM”.

„Toată lumea de bună credință, toți alegătorii cu convingeri pro-europene, pro-românești, anti-Putin și anti-binom, fiind conștienți de particularitățile improprii ale acestui scrutin parlamentar, plămădit de Plahotniuc și Dodon pentru eludarea voinței adevărate a cetățenilor, înțelegând că nu trebuie să risipească nici un vot anti-sistem, trebuie să sprijine politic și electoral Blocul ACUM, ca expresie a opoziției unite, capabile să reunească sub flamurile sale o majoritate parlamentară pro-europeană și pro-românească/ În ceea ce mă privește voi susține necondiționat toate demersurile pe care le-am făcut în ultimul timp și voi intra în luptă, candidând din partea blocului ACUM într-o circumscripție uninominală. Decizia de a candida doar într-o circumscripție, nu și pe lista republicană a blocului ACUM este una asumată, iar rațiunea centrală a acestei decizii este dezavuarea oricăror speculații legate de eventuala dorință a profita de poziția electorală a blocului ACUM”, a menționat Valeriu Munteanu.

Amintim că, deocamdată, blocul „ACUM” și-a anunțat candidații doar pe circumscipția națională.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •