(VIDEO) Membrii PAS, în rol de urători; Mesajul Maiei Sandu

Autor: , in Politic / Populare / 31 decembrie, 2018, 15:58

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au ales să-i felicite pe cetățeni într-un mod inedit. Maia Sandu, Igor Grosu, Mihai Popșoi, Vladimir Bolea, Vasile Grădinaru și Dan Perciun rostesc pe rând câte o urătură.

„Oamenii acestui pământ dintotdeauna au ştiut să trăiască cu voie bună sărbătorile, să întâmpine urători, să încarce mesele cu bucate, să se bucure alături de acei dragi”, remarcă președinta PAS în mesajul său de felicitare.

Maia Sandu menționează că, din păcate, nu toţi oamenii acestei ţări se bucură de sărbători, deoarece unii trăiesc dorul despărţirii, nu reuşesc să cumpere un cadou copilului, sunt bătrâni şi singuri sau bolnavi şi neajutoraţi, dar subliniază că trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca în anul care vine toţi oamenii să trăiască bine şi să se bucure de sărbători.

„Indiferent unde ne aflăm, cu toţii avem aceeaşi speranţă – ca în anul 2019 să se producă schimbarea cu adevărat, să se facă dreptate tuturor: cei care sunt despărţiţi să fie din nou împreună, iar cei care sunt necăjiţi să aibă parte de bucurii. În anul care, iată, vine trebuie să găsim în noi puterea pentru a trece peste frică, oboseală, indiferenţă, ca împreună să ne recâştigăm ţara şi să facem viaţa celor din jur mai bună”, se adresează președinta PAS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X