(VIDEO) Mesajul lui Andrei Năstase de Anul Nou

Autor: , in Politic / Populare / 31 decembrie, 2018, 19:17

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a felicitat cetățenii cu ocazia trecerii între ani. El a trecut în revistă 2018, an în care a câștigat alegerile din Chișinău, dar mandatul i-a fost refuzat, și a amintit că 2019 este anul în care „trebuie să scriem istorie”.

„Oriunde vă aflați, Acasă sau în Diaspora, vă mulțumesc tuturor celor care țin cu adevărat la țara noastră .

Am înțeles cu toții cât de necesară este schimbarea, iar anul 2018 a reprezentat anul în care noi am aflat că SE POATE, că împreună putem învinge.

Am câștigat împreună Primăria Chișinău, iar acest lucru demonstrează că pe noi, nu ne poate nimeni opri în drumul nostru spre libertate. Pentru că suntem demni, cinstiți, drepți și curajoși. Și, pentru că nu putem fi stăpâniți.

Am învățat cu toții foarte multe în acest an, să nu negociem principiile care trebuie să stea la baza viitorului liber, corect și prosper al Moldovei. Am înțeles cât de puternici putem fi când suntem împreună și cât de sinistru este regimul împotriva căruia luptăm.

Vă doresc tuturor să iubiți și să fiți iubiți. Vă doresc multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorințelor, echilibru, liniște și normalitate.

Acum, la trecerea dintre ani, primiti întregul meu respect și prețuirea sinceră pe care v-o port VOUĂ, celor care ați înțeles că o țară poate fi prosperă, mândră și puternică doar dacă oamenii EI au ales, fără ezitare, să-și apere TOT ceea ce le aparține de DREPT, cu demnitatea și curajul celor care știu că în 2019 este rândul nostru să scriem istoria minunatei noastre țări!

La mulți ani!”, a transmis Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X