(VIDEO) Cine este misteriosul Andrei Nastas, clona lui Andrei Năstase din circumscripția 33

Autor: , in Politic / Populare / 5 ianuarie, 2019, 08:25

Apar primele detalii despre misteriosul candidat clonă al președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, pe nume Andrei Nastas. Asta după ce Năstase și Nastas au depus ambii, vineri, semnăturile în susținerea candidaturilor lor la funcția de deputat în circumscripția 33.

Potrivit președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, misteriosul Nastas a depus semnăturile în aceeași zi cu el, iar vineri seară cei doi trebuiau să participe la tragerea la sorți pentru a le fi repartizate locurile în buletinul de vot. Oricum ar fi ieșit, cei doi ar fi fost unul lângă altul în buletin, fapt ce ar putea crea și mai multă confuzie printre alegători.

„Am aflat că cel de-al doilea care ar fi depus semnăturile pentru participarea la alegerile din 24 februarie pe circumscripția 33 în aceeași zi cu mine a fost invizibilul, anonimul Andrei Nastas – unul dintre cei 53 care poartă numele Andrei Nastas în Republica Moldova. S-a găsit unul care face figurații pentru Partidul Democrat”, a declarat Năstase în cadrul unui live pe Facebook.

Doar că Nastas nu s-a prezentat la tragerea la sorți, aceasta urmând să aibă loc astăzi.

„Ei bine, eu am aflat cine este acest individ. Este un fost poliţist. Este un consilier de viceministru şi invit toată presa să vadă conexiunile acestui individ cu Ţuţu şi cu Partidul Democrat”, a mai spus Andrei Năstase.

Semnături colectate în timp record cu doar trei oameni

Întrebări ridică și rapiditatea cu care clona Nastas și-a colectat semnăturile. Deși acesta a înregistrat la CEC un grup de inițiativă format din doar trei persoane, el a reușit să adune semnăturile în 4 zile, începând cu 1 ianuarie, când i-au fost eliberate listele de subscripție.

În comparație, Andrei Năstase a avut 28 de persoane în grupul de inițiativă, iar listele i-au fost puse la dispoziție încă de la 28 decembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X