(FOTO) Premierul Australiei, pus într-o situație stânjenitoare din cauza pantofilor uzați și a Photoshop-ului

Autor: , in Externe / 9 ianuarie, 2019, 11:59

Premierul australian Scott Morrison a fost pus într-o situaţie stânjenitoare după ce o fotografie de familie, editată eronat de departamentul său şi devenită virală, îl prezintă purtând doi pantofi stângi.

Eroarea de editare în Photoshop a devenit virală peste noapte după ce a fost evidenţiată de utilizatori pe reţelele de socializare, care au denumit-o ”shoegate”, scrie Agerpres.

Morrison a recunoscut că departamentul său a încercat să îi ”lustruiască” pantofii de sport uzaţi înlocuindu-i cu o pereche nouă.

Imaginea originală, în care Morrison apare încălţat cu pantofii de sport uzaţi a fost publicată în clipul său video de Crăciun din 2018.

View image on Twitter


Eroarea de editare în Photoshop din noul portret este extrem de evidentă, pantoful stâng fiind aşezat în piciorul drept.

Fotografia publicată pe site-ul oficial al premierului a fost ulterior înlocuită cu cea originală.

Morrison a scris miercuri pe contul său de Twitter că nu a solicitat editarea fotografiei. ”Nu am solicitat lustruirea pantofilor, însă dacă trebuie să (utilizaţi) Photoshop, vă rog să vă concentraţi la păr (mai bine zis, la lipsa acestuia), nu la picioare!”, a scris politicianul adresându-se departamentului său.

View image on Twitter

La finalul mesajului premierul a adăugat un emoticon şi o fotografie cu pantofii de sport uzaţi. ”Iată-i, în toată gloria lor – încălţămintea mea preferată ori de câte ori pot scăpa de costum”, a precizat el.

Morrison a devenit premier în august anul trecut. În luna septembrie, el a fost nevoit să îşi ceară scuze şi să şteargă o înregistrare video a unei sesiuni parlamentare având pe fundal melodia ”Be Faithful” a rapperului Fatman Scoop, care conţine versuri explicite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X