Transfer surpriză la Juventus: Un galez care va avea al doilea salariu, după Ronaldo

Autor: , in Sport / 13 ianuarie, 2019, 14:28

Mijlocașul galez Aaron Ramsey va juca încă din această iarnă la Juventus Torino, el urmând să fie al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul echipei, după marea vedetă Cristiano Ronaldo.

Aaron Ramsey va efectua astăzi vizita medicală la Juventus, înainte de semnarea contractului. Galezul ar putea ajunge la „Bătrâna Doamnă” încă de acum, presa engleză anunţând că italienii par dispuşi să plătească suma cerută de Arsenal, 18 milioane de lire sterline.

Mijlocaşului îi expiră contractul cu „tunarii” în vară şi a refuzat orice propunere a clubului de pe Emirates. S-a înţeles cu Juve şi era aşteptat pentru sezonul viitor, însă părţile ar putea ajunge la un acord de acum. Echipa din Londra cere 18 milioane de lire pentru a-i da drumul acum galezului, iar lucrurile par să se îndrepte către o înţelegere. Ramsey va efectua azi vizita medicală la campioana Italiei, apoi îşi va pune semnătura pe contract, scrie Digisport.ro.

Potrivit presei britanice, Ramsey va fi, după Cristiano Rolando, cel mai bine plătit jucător de la Juve, cu 8 milioane de euro pe an, la egalitate cu Douglas Costa. La Arsenal, galezul avea 6,32 de milioane de euro pe an.

Mijlocașul ofensiv Aaron Ramsey joacă pentru „tunari” din 2008, unde a ajuns de la Cardiff City. În cei 10 ani, a fost împrumutat un sezon și jumătate la Nottingham Forest și Cardiff, iar în acest sezon a jucat în 23 de meciuri oficiale și a marcat două goluri.

Extrem de expus la accidentări, Ramsey a fost pedepsit în acest sezon de Unai Emery pentru că nu şi-a prelungit contractul şi a evoluat în multe partide din postura de rezervă. Dacă ar fi avut continuitate şi nu ar fi stat atât de mult pe tuşă din cauza problemelor medicale, galezul putea să ajungă, în opinia multora, printre cei mai buni mijlocaşi centrali din lume.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *