Filmul „The Upside”, unul dintre ultimele produse de Harvey Weinstein înainte de a se retrage din activitate din cauza scandalului sexual în care este implicat din 2017, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 19 milioane de dolari.

Lansarea lungmetrajului, o dramă-comedie în care Kevin Hart joacă alături de Bryan Cranston, a fost amânată mai mult de un an. În primul weekend pe marile ecrane, filmul a generat încasări de 19,6 milioane de dolari.

„The Upside” este o reuşită a STXfilms, produs în parteneriat cu Lantern Entertainment – care a cumpărat acţiunile The Weinstein Co -, fiind primul film al companiei care debutează pe primul loc în box office. Din punct de vedere al încasărilor, el a înregistrat al doilea cel mai bun debut al unui film STX, după „Bad Moms” (23,8 milioane de dolari).

STX a lucrat cu regizorul Neil Burger pentru a finaliza producţia, un remake al „Intouchables” (Franţa, 2011). Din distribuţia noului film face parte şi Nicole Kidman.

„Aquaman” a coborât pe locul al doilea, după al patrulea weekend de la lansare, cu încasări de 17,2 milioane de dolari. Sâmbătă, filmul cu Jason Momoa în rol principal a depăşit pragul de 1 miliard de dolari încasări la nivel global.

Filmul de aventuri „A Dog’s Way Home” a debutat pe poziţia a treia a box office-ului nord-american, cu încasări de 11,3 milioane de dolari. Din distribuţia producţiei, bazată pe o carte scrisă de W. Bruce Cameron, fac parte Ashley Judd şi Edward James Olmos.

Pe locul al patrulea în top a urcat o poziţie animaţia „Spider-Man: Into The Spider-Verse”, care a generat – în al cincilea weekend de la premieră – încasări de 9 milioane de dolari.

Filmul SF „Escape Room”, regizat de Adam Robitel, cu Taylor Russell şi Deborah Ann Woll în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, cu 8,9 milioane de dolari încasări în al doilea weekend de la premieră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here