(FOTO) Gume de mestecat de 80.000 de lei, ascunse de polițiștii de frontieră; Unde au fost găsite

Autor: , in Social / 22 ianuarie, 2019, 15:53

Un lot de gumă de mestecat, valoarea căruia se ridică la 80.000 de lei, urma să ajungă fraudulos în Republica Moldova, dar planul unui cetățean moldovean în introducerea ilegală în țară a bunurilor, prin camuflarea acestora în polița portbagajului, a fost dejucat.

Conform unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, ieri, 21 ianuarie, în punctul de trecere Otaci s-a apropiat la linia de control un mijloc de transport de model Mercedes 312 D, înmatriculat în Republica Moldova. La volanul mașinii a fost legitimat un conațional din satul Vasilcău, raionul Soroca, în vârstă de 41 de ani. În baza unei informații deținute la nivelul Direcției regionale NORD, polițiștii de frontieră și vameșii au dispus verificarea minuțioasă a vehiculului.

Astfel, într-un loc special amenajat în zona poliței portbagajului s-au descoperit 256 de cutii cu gume de mestecat. Conducătorul auto a spus că-i aparțin, dar nu deține documente privind proveniența acestora. Cele 7680 de pachete urmau să ajungă pe piața neagră din țară, iar după comercializarea acestora persoana ridica o sumă de 80.000 de lei.

„Bărbatul s-a conformat cerințelor de confiscare a mărfii și este dispus să coopereze cu oamenii legii. Prin urmare, întreaga cantitate de marfă a fost ridicată și amplasată în camera de păstrare a corpurilor delicte din Sectorul Poliției de Frontieră Otaci, până la stabilirea tuturor circumstanțelor și aplicarea normelor legale ce se impun” se precizează în comunicat.

Sursă foto: Poliția de Frontieră

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X