Un bărbat de 60 de ani din Chișinău, suspectat că ar avea o „afacere” cu droguri

Autor: , in Social / 23 ianuarie, 2019, 15:51

Un săculeț cu marijuana de cinci grame, 18 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde, trei săculețe cu masă vegetală verde în care se afla aproximativ 250 g, un aparat confecționat artizanal și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 3410 euro și 3000 de lei. Toate au fost găsite în locuința unui bărbat de 60 de ani din sectorul Buiucani al capitalei.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de o lună, fiind efectuate două achiziții de control.

„Actualmente, forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50.000 de lei”, se arată într-un comunicat emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și furt.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată, acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X