Andrei Năstase spune ce „l-ar stinge” pe Plahotniuc în anonimat

Autor: , in Politic / 25 ianuarie, 2019, 17:21 Etichete: , ,

„O prezență masivă la vot și Plahotniuc se va stinge în anonimat”, declară copreședintele blocului electoral „ACUM DA PAS”, Andrei Năstase, care spune că după scrutinul din 24 februarie se vor schimba foarte multe în Parlament și Guvern.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat pentru Deutsche Welle, dacă se vede lucrând în același Parlament cu Vlad Plahotniuc, liderul Platformei DA a afirmat că președintele PDM a lucrat și va lucra doar pentru el, „asta a făcut el în acea clădire, la partid, la sediul firmelor lui și peste tot pe unde își cheltuie timpul și ideile malefice de a mai aduna alte și alte miliarde, de a mai sărăci Moldova”.

Năstase se arată convins că în următorul Legislativ se va lucra doar în folosul țării și al oamenilor.

„ACUM va schimba în profunzime paradigma politică care a nenorocit întreaga Moldovă și sute de mii de familii care nu i-au greșit lui Plahotniuc cu absolut nimic”, susține acesta.

„Plahotniuc nu poate intra în miile de cabine de vot în duminica din 24 februarie, duminică ce-i va fi fatală lui și regimului sinistru pe care-l patronează. Plahotniuc nu ne poate ține în case pe 24 februarie”, a subliniat el, referindu-se la faptul că moldovenii din diaporă vor vota indiferent de obstacole și îi vor convinge și pe alții.

Cât despre liberali, liberal-democrați și reprezentanți ai societății civile care se regăsesc în lista ACUM, Năstase spune că aceștia sunt oameni oameni care au o reputație impecabilă.

„Puteți spune despre doamna Ciobanu, domnii Țap sau Terguță sau despre atâția și atâția oameni de calitate din satele și orașele țării, membri sau simpli simpatizanți ai PLDM sau PL, că s-au înfruptat din miliardele furate? Nu, nimeni nu poate spune așa ceva! Cei care au furat au plătit sau urmează să plătească, dar oamenii onești din PLDM și PL, care sunt astăzi în ACUM, sunt colegii noștri și fac parte din echipa din prima linie cu care vom elibera Moldova de regimul criminal al lui Plahotniuc”, a conchis Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X